Comp Stat Sweden

Västra Götalands län

Information

610514-XXXX är organisationsnummer för företaget Comp Stat Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Comp Stat Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som Comp Stat Sweden finns i.

Comp Stat Sweden har varit registrerat sedan 2009-04-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Comp Stat Sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Comp Stat Sweden är och det finns flera bolag i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Comp Stat Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Comp Stat Sweden så kan ni göra det på telefon genom 0506-12333 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom statistik och datahantering

Det finns olika personer som har en koppling med Comp Stat Sweden och det är Wettergren, Christer Gunnar som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,