Maria's Taktil

Västra Götalands län

Information

Maria's Taktil är en verksamhet som finns i Töreboda. I Maria's Taktil finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Maria Elisabet som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Maria's Taktil så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Maria's Taktil på telefon 0506-40563.

Ge taktil stimulering enligt "Birkestad-metoden", såsom att mjukt och medvetet massera huden med strykningar och lätta tryck. Man stimulerar hudens receptorer för tryck, kyla smärta, värme och vibrationer. Massagen frigör hormonet Oxytocin. Inriktning mot privatpersoner som behöver smärtlindring, avslappning, ångestlindring och allmänt välbefinnande.

Idag är Maria's Taktil av bolagstypen Enskild firma.

Maria's Taktil är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Maria's Taktil innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-05-15 och Maria's Taktil är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-05-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maria's Taktil så är det följande:

Maria's Taktil har 610728-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.