Mandel Heminredning

Västra Götalands län

Information

640314-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mandel Heminredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mandel Heminredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som Mandel Heminredning finns i.

Mandel Heminredning har varit registrerat sedan 2005-03-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mandel Heminredning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mandel Heminredning är och det finns flera verksamheter i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Mandel Heminredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mandel Heminredning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med inredningsartiklar företrädelsevis ljusstakar, krukor, lampor, skålar, tallrikar, kuddar, ljus.

Det finns olika personer som har en koppling med Mandel Heminredning och det är Bergstrand, Carin Madeleine som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Johansson, Stig Gösta Lennart som är född 1960 och har titeln Prokurist,