Snickar'n i Halna

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Töreboda och Snickar'n i Halna är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Snickar'n i Halna är ett av dem. Statusen för Snickar'n i Halna är att Bolaget är aktivt.

Snickar'n i Halna är ett Enskild firma och skapades 2002-07-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Snickar'n i Halna ska trivas.

Snickar'n i Halna är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19. I Töreboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsfirma. Byggnadsverksamhet, reparationer, om- och tillbyggnad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snickar'n i Halna är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Snickar'n i Halna och det finns flera bolag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Snickar'n i Halna så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-14029.

.

De som är på något sätt har med Snickar'n i Halna är Andersson, Lars Christer som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Snickar'n i Halna har 671030-XXXX som sitt organisationsnummer.