Seadis

Västra Götalands län

Information

Uppfödning av hundar, hästar, fåglar, kaniner, andra gnagare samt katter. Försäljning av kosmetik, prydnader, djurfoder, djurtillbehör, djur samt böcker. Turridning på Islandshästar. Försäljning av hästar, hästtillbehör samt foder. Ridlektioner. Tillridning och träning av hästar. Körning. Utbildningar och kurser inom hästar och övriga djur. Ridläger.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Seadis vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Töreboda så är Seadis en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 2000-06-26 så skapades Seadis och verksamheten är har F-skattsedel Seadis har haft det sedan 2005-01-27.

Seadis är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-27

700428-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Töreboda.

Just nu är Seadis och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Seadis så går det att nå dem via telefon på 0506-18228 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Seadis är Hansen, Gunn Heidi Myrvang som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .