Bostadsrättsföreningen Kilen i Töreboda

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bostadsrättsföreningen Kilen i Töreboda. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Töreboda här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Kilen i Töreboda tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Kilen i Töreboda är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716410-4460.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0506-10520 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Kilen i Töreboda på följande adress Friggag. 14, 545 33, Töreboda.

Bostadsrättsföreningen Kilen i Töreboda är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Kilen i Töreboda så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Magnusson, Kaija Anneli som är född 1945 och har titeln Suppleant , Norlander, Eva Kerstin Margareta som är född 1931 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden, samt att främja studie- och fritidsverksamhet inom föreningen.