Ch's hyvleri

Västra Götalands län

Information

720223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ch's hyvleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ch's hyvleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som Ch's hyvleri finns i.

Ch's hyvleri har varit registrerat sedan 2001-10-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ch's hyvleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-12.

Ch's hyvleri är och det finns flera verksamheter i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Ch's hyvleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ch's hyvleri så kan ni göra det på telefon genom 0506-12448 eller genom brev på följande adress:

Huvudsak: träförädling, listverk, byggnadsmaterial, smidesarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Ch's hyvleri och det är Nord, Lars Thore som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,