Ebels Engineering Service

Västra Götalands län

Information

Ebels Engineering Service är ett av många verksamheter som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Ebels Engineering Service finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ebels Engineering Service är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-02-01.

Ebels Engineering Service som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-11-20. Men sedan 2006-11-23 så har Ebels Engineering Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ebels Engineering Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-14313.

Töreboda arbetar för att verksamheter som Ebels Engineering Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ebels Engineering Service. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Utveckling. service och försäljning av komponenter och robotar för selektivlödteknik i elektronikbranschen, samt produktion och försäljning från honung och biodlings-tillbehör.

Firmatecknare för Ebels Engineering Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ebels Engineering Service och det är följande personer, Ebel, Ralf-Diether som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ebels Engineering Service är 720320-XXXX.