Björkängs försäljning

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Töreboda och Björkängs försäljning är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Björkängs försäljning är ett av dem. Statusen för Björkängs försäljning är att Bolaget är aktivt.

Björkängs försäljning är ett Enskild firma och skapades 2004-08-27. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Björkängs försäljning ska trivas.

Björkängs försäljning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Töreboda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av fritidsmöbler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björkängs försäljning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Björkängs försäljning och det finns flera verksamheter som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Björkängs försäljning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-71434.

.

De som är på något sätt har med Björkängs försäljning är Balenovic, Josip som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Björkängs försäljning har 730728-XXXX som sitt organisationsnummer.