Mattias och Per Byggare ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Mattias och Per Byggare ekonomisk förening. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Töreboda här finns det många olika Ekonomisk förening. Mattias och Per Byggare ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Mattias och Per Byggare ekonomisk förening är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 769603-9606.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5453165 alternativt besöka eller skicka post till Mattias och Per Byggare ekonomisk förening på följande adress Fimmerstad Söderhäljatorp, 545 93, Töreboda.

Mattias och Per Byggare ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Mattias och Per Byggare ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att restaurera, reparera, ombygga och utföra andra snickeriarbeten i gamla hus, samt därmed förenliga tjänster.