Andreas Last & Transport

Västra Götalands län

Information

780716-XXXX är organisationsnummer för företaget Andreas Last & Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andreas Last & Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som Andreas Last & Transport finns i.

Andreas Last & Transport har varit registrerat sedan 2004-09-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Andreas Last & Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Andreas Last & Transport är och det finns flera bolag i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Andreas Last & Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Andreas Last & Transport så kan ni göra det på telefon genom 0506-15113 eller genom brev på följande adress:

Anläggningsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Andreas Last & Transport och det är Gustafsson, Herman Andreas som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,