Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård finns. I Töreboda så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård så kan ni göra det genom att skicka er post till Edsberg Via Dalhem 2, 716 91, Fjugesta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0585-10929.

Töreboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård har idag 916452-6841 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård

Trädgårdshandel

I Handelsbolaget Birgerssons Handelsträdgård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Birgersson, Bror Martin Peter som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Birgersson, Dagny Gertrud Inga-Lill som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .