Töreboda Polerfabrik Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Töreboda Polerfabrik Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Töreboda Polerfabrik Handelsbolag finns. I Töreboda så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Töreboda Polerfabrik Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Töreboda Polerfabrik Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Töreboda Polerfabrik Handelsbolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Töreboda Polerfabrik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 4, 545 31, Töreboda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0506-71925.

Töreboda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Töreboda Polerfabrik Handelsbolag har idag 916452-8029 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Håkan Ludvigsson ensam. är den som för stunden ansvarar för Töreboda Polerfabrik Handelsbolag

Polerarverkstad

I Töreboda Polerfabrik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ludvigsson, Bengt Runo Tage som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Ludvigsson, Bo Håkan som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .