Movalla Trav Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916453-0736 är organisationsnummer för bolaget Movalla Trav Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Movalla Trav Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Töreboda som är den kommunen som Movalla Trav Handelsbolag finns i.

Movalla Trav Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-02-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Movalla Trav Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Movalla Trav Handelsbolag är och det finns flera bolag i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Movalla Trav Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Movalla Trav Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0506-21294 eller genom brev på följande adress:
St. Påvelstorp 1, 545 93, Töreboda

Uppfödning och träning av travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Movalla Trav Handelsbolag och det är Colliander, Kerstin Inga-Britt som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Colliander, Leif Martin som är född 1944 och har titeln Bolagsman,