M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916453-3110 är organisationsnummer för företaget M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Töreboda som är den kommunen som M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag finns i.

M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag har varit registrerat sedan 1982-09-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag är och det finns flera bolag i Töreboda som också är .

Firmatecknare för M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Marino Svensson

Vill ni komma i kontakt med M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0506-10273 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av vax-och biredskap

Det finns olika personer som har en koppling med M.S. Biredskapsfabriken Handelsbolag och det är Svensson, Joel Marino som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Svensson, Marita Kaarina som är född 1949 och har titeln Bolagsman,