Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna är ett av många företag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-05-16. Men sedan 1992-01-01 så har Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Halna 9255, 545 93, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-14120.

Töreboda arbetar för att företag som Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Lantbruk och plantskola

Firmatecknare för Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna och det är följande personer, Öberg, Anders Einar som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Öberg, Ruth Anna Irene som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolag Plantbruket Bäcken Halna är 916570-7895.