Handelsbolaget Hennings Bokhandel

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget Hennings Bokhandel är ett av många bolag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Hennings Bokhandel finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Hennings Bokhandel är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-10-01.

Handelsbolaget Hennings Bokhandel som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-05-21. Men sedan 1991-01-01 så har Handelsbolaget Hennings Bokhandel varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Torgg. 5, 545 30, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Hennings Bokhandel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-10087.

Töreboda arbetar för att bolag som Handelsbolaget Hennings Bokhandel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Hennings Bokhandel. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Bok-och pappershandel

Firmatecknare för Handelsbolaget Hennings Bokhandel är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Hennings Bokhandel och det är följande personer, Gustavsson, Inger Kristina som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Gustavsson, Stig Åke som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Hennings Bokhandel är 916901-3720.