Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag är ett företag som finns i Töreboda. I Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kjellberg, Ann-Britt Margareta som är född 1949 och har titeln Komplementär, Kjellberg, Anna-Karin som är född 1979 och har titeln Kommanditdelägare, Kjellberg, Karl Henrik som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag på telefon 0506-12453.

Bokföring, allmän service.

Idag är Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av Ann-Britt Kjellberg ensam.

Kjellbergs Ekonomi & Service Kommanditbolag har 916902-3406 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.