Handelsbolaget Elektro Montage

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Töreboda och Handelsbolaget Elektro Montage är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Elektro Montage är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Elektro Montage är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Elektro Montage är ett Handelsbolag och skapades 1975-04-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Elektro Montage ska trivas.

I Töreboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Elektrisk montagerörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Elektro Montage är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Handelsbolaget Elektro Montage och det finns flera företag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Elektro Montage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-50140.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Elektro Montage är Johansson, Jan Börje som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Johansson, Sara Elsy Marita som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Elektro Montage har 966000-4624 som sitt organisationsnummer.