Pizzeria Amanda Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Pizzeria Amanda Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Pizzeria Amanda Handelsbolag finns. I Töreboda så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Pizzeria Amanda Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Pizzeria Amanda Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Pizzeria Amanda Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pizzeria Amanda Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 15, 545 30, Töreboda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0506-12033.

Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Pizzeria Amanda Handelsbolag har idag 969609-1322 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Pizzeria Amanda Handelsbolag

Pizzeria.

I Pizzeria Amanda Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Makhoul, Elias Tanzi som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Makhoul, George Tansi som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Makhoul, Semaan Tansi som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .