BL - Dataservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Handelsbolag som heter BL - Dataservice Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar BL - Dataservice Handelsbolag i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BL - Dataservice Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1996-07-10 så har BL - Dataservice Handelsbolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BL - Dataservice Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med BL - Dataservice Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BL - Dataservice Handelsbolag så kan ni göra det på 0506-20666.

Konsultverksamhet inom databranschen. Dataservice på persondatorer. Reparation och försäljning av datautrustning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Björklund, Carl Robert som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Anneli Margareta som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Robert Björklund. .

BL - Dataservice Handelsbolag har 969628-5692 som sitt organisationsnummer.