Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang)

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Kommanditbolag som heter Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang). Det finns flera verksamheter som liknar Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang) i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-12-16 så har Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang) varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang) och det finns fler verksamheter som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang) så kan man gör det genom att posta ett brev till Södra v. 62, 542 44, Mariestad. Vi ni istället prata med Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang) så kan ni göra det på 0501-70802.

Hotell, restaurang, catering, café och nöjesarrangemag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ringhage, Per George som är född 1959 och har titeln Komplementär, Jansson, Anna Carola som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Mandorla Hotell & Restaurang Kommanditbolag (Hova Hotell & Restaurang) har 969654-7448 som sitt organisationsnummer.