JR Försäljning & Service Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

JR Försäljning & Service Handelsbolag är en verksamhet som finns i Töreboda. I JR Försäljning & Service Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Per-Rune Mattias som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Blom, Jan Mikael som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med JR Försäljning & Service Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JR Försäljning & Service Handelsbolag på telefon 0506-48543.

Bolaget ska bedriva försäljning av verktyg, maskiner, skyddsprodukter, hushållsartiklar, elmaterial samt förnödenheter såsom främst papper och sandpapper.

Idag är JR Försäljning & Service Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

JR Försäljning & Service Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JR Försäljning & Service Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-08 och JR Försäljning & Service Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JR Försäljning & Service Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

JR Försäljning & Service Handelsbolag har 969697-6852 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.