Ridelberg i Töreboda Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ridelberg i Töreboda Handelsbolag är ett av många företag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Ridelberg i Töreboda Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ridelberg i Töreboda Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-08-13.

Ridelberg i Töreboda Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-08-04. Men sedan 2004-09-02 så har Ridelberg i Töreboda Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nya Torget 2, 542 30, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ridelberg i Töreboda Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-10147.

Töreboda arbetar för att företag som Ridelberg i Töreboda Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ridelberg i Töreboda Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Försäljning av spel samt tidningar och tobak.

Firmatecknare för Ridelberg i Töreboda Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Lena Ridelberg Ulf Ridelberg var för sig.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ridelberg i Töreboda Handelsbolag och det är följande personer, Ridelberg, Hannah Maria som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Ridelberg, Lena Louise som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Ridelberg, Louise Sofia som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Ridelberg, Ulf Göran som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ridelberg i Töreboda Handelsbolag är 969703-0121.