Bröderna Henningssons Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Henningssons Handelsbolag är ett av många företag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Henningssons Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Henningssons Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-04.

Bröderna Henningssons Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-09-19. Men sedan 2007-11-01 så har Bröderna Henningssons Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Riddarhagen 7, 545 93, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Henningssons Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-12123.

Töreboda arbetar för att företag som Bröderna Henningssons Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bröderna Henningssons Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Reklam, data och vedförsäljning.

Firmatecknare för Bröderna Henningssons Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Henningssons Handelsbolag och det är följande personer, Henningsson, Patrik Henning som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Henningsson, Peter Emanuel som är född 1984 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bröderna Henningssons Handelsbolag är 969729-7886.