Paul Olsson Entreprenader

Västra Götalands län

Information

190719-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Paul Olsson Entreprenader. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Paul Olsson Entreprenader är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som Paul Olsson Entreprenader finns i.

Paul Olsson Entreprenader har varit registrerat sedan 1983-03-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Paul Olsson Entreprenader så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Paul Olsson Entreprenader är och det finns flera verksamheter i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Paul Olsson Entreprenader är följande:

Vill ni komma i kontakt med Paul Olsson Entreprenader så kan ni göra det på telefon genom 0506-13050 eller genom brev på följande adress:

Entreprenader inom hus-, väg- och vattenbyggnad

Det finns olika personer som har en koppling med Paul Olsson Entreprenader och det är Olsson, Paul Oskar Emanuel som är född 1919 och har titeln Innehavare av enskild firma,