Ottani Houmanns Åkeri

Västra Götalands län

Information

370214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ottani Houmanns Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ottani Houmanns Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som Ottani Houmanns Åkeri finns i.

Ottani Houmanns Åkeri har varit registrerat sedan 1989-12-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ottani Houmanns Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Ottani Houmanns Åkeri är och det finns flera verksamheter i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Ottani Houmanns Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ottani Houmanns Åkeri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Åkeri

Det finns olika personer som har en koppling med Ottani Houmanns Åkeri och det är Villadsen, Ottani Houmann som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,