Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson

Västra Götalands län

Information

Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson finns. I Töreboda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson har haft sedan 1994-01-01. Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0506-12220.

Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson har idag 430222-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson

Frisörrörelse

I Göstas Frisersalong, Gösta Karlsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Sven Gösta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .