Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda

Västra Götalands län

Information

Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda är ett av många företag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-11-11. Men sedan 1998-01-01 så har Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-15230.

Töreboda arbetar för att företag som Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Handel med antikviteter företrädesvis möbler. Möbelrenovering samt handel med och renovering av spisar och kaminer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda och det är följande personer, Andersson, John-Olov som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda är 441204-XXXX.