Engdahls Blommor

Västra Götalands län

Information

451005-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Engdahls Blommor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Engdahls Blommor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som Engdahls Blommor finns i.

Engdahls Blommor har varit registrerat sedan 1992-03-02 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Engdahls Blommor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-20.

Engdahls Blommor är och det finns flera verksamheter i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Engdahls Blommor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Engdahls Blommor så kan ni göra det på telefon genom 0501-13303 eller genom brev på följande adress:

Blommor

Det finns olika personer som har en koppling med Engdahls Blommor och det är Svensson, Rune Helge som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,