TA Ormens HD Service

Västra Götalands län

Information

470709-XXXX är organisationsnummer för bolaget TA Ormens HD Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TA Ormens HD Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som TA Ormens HD Service finns i.

TA Ormens HD Service har varit registrerat sedan 1992-11-09 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TA Ormens HD Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

TA Ormens HD Service är och det finns flera bolag i Töreboda som också är .

Firmatecknare för TA Ormens HD Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med TA Ormens HD Service så kan ni göra det på telefon genom 0506-20556 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av motorfordon och reservdelar samt service m.m.

Det finns olika personer som har en koppling med TA Ormens HD Service och det är Arnham, Tony Roger som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,