Frisersalongen Torget, Owe Gustén

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Töreboda och Frisersalongen Torget, Owe Gustén är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Frisersalongen Torget, Owe Gustén är ett av dem. Statusen för Frisersalongen Torget, Owe Gustén är att Bolaget är aktivt.

Frisersalongen Torget, Owe Gustén är ett Enskild firma och skapades 1994-03-25. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Frisersalongen Torget, Owe Gustén ska trivas.

Frisersalongen Torget, Owe Gustén är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Töreboda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Herrfrisering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frisersalongen Torget, Owe Gustén är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Frisersalongen Torget, Owe Gustén och det finns flera verksamheter som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Frisersalongen Torget, Owe Gustén så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-10686.

.

De som är på något sätt har med Frisersalongen Torget, Owe Gustén är Gustén, Karl Ingvar Ove som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Frisersalongen Torget, Owe Gustén har 471212-XXXX som sitt organisationsnummer.