Oves Gravyr och Hantverk

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Töreboda och Oves Gravyr och Hantverk är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Oves Gravyr och Hantverk är ett av dem. Statusen för Oves Gravyr och Hantverk är att Bolaget är aktivt.

Oves Gravyr och Hantverk är ett Enskild firma och skapades 1981-03-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Oves Gravyr och Hantverk ska trivas.

Oves Gravyr och Hantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01. I Töreboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av konsthantverk, gravyr och smide samt handel med begagnade kläder och inventarier. Reparation och försäljning av begagnade jordbruksinventarier

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Oves Gravyr och Hantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Oves Gravyr och Hantverk och det finns flera bolag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Oves Gravyr och Hantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-22030.

.

De som är på något sätt har med Oves Gravyr och Hantverk är Bergström, Lars Ove som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Oves Gravyr och Hantverk har 500808-XXXX som sitt organisationsnummer.