Enåkers Skog och Lantbruksservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Töreboda och Enåkers Skog och Lantbruksservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Enåkers Skog och Lantbruksservice är ett av dem. Statusen för Enåkers Skog och Lantbruksservice är att Bolaget är aktivt.

Enåkers Skog och Lantbruksservice är ett Enskild firma och skapades 1996-04-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Enåkers Skog och Lantbruksservice ska trivas.

Enåkers Skog och Lantbruksservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Töreboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparationer av bilar och maskiner, svets och smide. Legotillverkning för industri och lantbruk, byggnation, mark och grundarbeten. Uthyrning av transporter, skog- och lantbruksmaskiner samt verktyg. Köp och försäljning av skog- och lantbruksmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Enåkers Skog och Lantbruksservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Enåkers Skog och Lantbruksservice och det finns flera bolag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Enåkers Skog och Lantbruksservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-22000.

.

De som är på något sätt har med Enåkers Skog och Lantbruksservice är Strandberg, Sten Dag som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, Strandberg, Tarja Tuulikki som är född 1956 och har titeln Prokurist, .

Enåkers Skog och Lantbruksservice har 540619-XXXX som sitt organisationsnummer.