Töreboda Design Clock Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Töreboda och Töreboda Design Clock Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Töreboda Design Clock Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Töreboda Design Clock Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Töreboda Design Clock Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1961-12-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Töreboda Design Clock Aktiebolag ska trivas.

Töreboda Design Clock Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Töreboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel av inredningsdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Töreboda Design Clock Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Töreboda Design Clock Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Töreboda Design Clock Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-412262.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Töreboda Design Clock Aktiebolag är Käll, Erik Ronny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bentzel Käll, Marie Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Holmquist, Rolf Ingemar som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Töreboda Design Clock Aktiebolag har 556080-8908 som sitt organisationsnummer.