Ericsindustrier Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ericsindustrier Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Ericsindustrier Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ericsindustrier Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ericsindustrier Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1962-05-02. Men sedan 1980-01-01 så har Ericsindustrier Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industrig. 8, 545 31, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ericsindustrier Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-71620.

Töreboda arbetar för att bolag som Ericsindustrier Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ericsindustrier Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av inredningar till bostäder samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ericsindustrier Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ericsindustrier Aktiebolag och det är följande personer, Kempe, Jan-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempe, Carola Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ericsindustrier Aktiebolag är 556082-7502.