Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag är ett av många företag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1962-11-27. Men sedan 1980-01-01 så har Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Borrebodag. 35, 545 31, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-71595.

Töreboda arbetar för att företag som Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med möbler samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Magnus Georg -Asp, Birgitta Katarina Eleonora.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Magnus Georg som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Asp, Birgitta Katarina Eleonora som är född 1962 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bröderna Anderssons Möbler Aktiebolag är 556085-2641.