Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka handel med skor och beklädnandsvaror samt driva i samband därmed stående verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1965-05-25 så skapades Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556098-2125 är organisationsnummret för företaget som finns i Töreboda.

Just nu är Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor så går det att nå dem via telefon på 0506-10071 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Wentzels Kläder och Skor är Wentzel, Bengt Sören som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wentzel, Sven Sören som är född 1925 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .