Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1966-06-22 så har Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skövdev. 1, 545 31, Töreboda. Vi ni istället prata med Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag så kan ni göra det på 0506-10027.

Bolaget skall bedriva försäljning av färger, tapeter, vägg- och golvbeklädnad samt inläggning av mattor samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gustafsson, Hans Gustav Holger som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Rune Erik Robert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annika Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustafsson, Hans Gustav Holger .

Gustavssons Färg- o. Golv i Töreboda Aktiebolag har 556104-5930 som sitt organisationsnummer.