Vadsbo Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Vadsbo Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Vadsbo Fastighets Aktiebolag finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vadsbo Fastighets Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Vadsbo Fastighets Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Vadsbo Fastighets Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vadsbo Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 6, 545 31, Töreboda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0501-52027.

Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Vadsbo Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Vadsbo Fastighets Aktiebolag har idag 556131-4831 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fransson, Carl Roland Mårten är den som för stunden ansvarar för Vadsbo Fastighets Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Vadsbo Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Carl Roland Mårten som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mann, Karl Tore Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Gunnar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Mikael Birger som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Karl-Erik som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .