Molenco Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Töreboda och Molenco Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Molenco Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Molenco Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Molenco Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-04-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där företaget finns i jobbar för att företag som Molenco Aktiebolag ska trivas.

Molenco Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Töreboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva agentur- och partihandel med papp och elektriskt isolermaterial, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Molenco Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Molenco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Molenco Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-486007.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Molenco Aktiebolag är Molin, Lars Arvid Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Per Lennart som är född 1925 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Molenco Aktiebolag har 556146-3018 som sitt organisationsnummer.