Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1972-09-25. Men sedan 1972-01-01 så har Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fredsberg 3, 545 90, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-13200.

Töreboda arbetar för att bolag som Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva smides- och mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag och det är följande personer, Kramer, Stig Gösta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kramer, Kim Stig-Olof som är född 1972 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kramers Mekaniska Verkstad Aktiebolag är 556169-6948.