Baltic Safety Products Aktiebolag (publ)

Västra Götalands län

Information

Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) är en verksamhet som finns i Töreboda. I Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frode, Per Johan Åke som är född 1955 och har titeln VD, Frode, Per Johan Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Frode, Ulla Carin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frode, Erik Harald som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Frode, Johan Markus som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln RevisorRevisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) på telefon 0506-36990.

Bolaget skall bedriva konstruktion, produktion samt marknadsföring och försäljning av flytvästar och övrig marin säkerhetsutrustning, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) av bolagstypen Aktiebolag.

Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Frode, Per Johan Åke -Frode, Ulla Carin

Baltic Safety Products Aktiebolag (publ) har 556200-0777 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.