Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skövdev. 18, 545 31, Töreboda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0506-10198.

Töreboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag har idag 556210-8356 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av däck, fälgar och tillbehör inom däckbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Töreboda Gummiverkstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Nils Arne Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Marita Elsa Linnéa som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .