Skaraborgs Städ Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556219-5510 är organisationsnummer för bolaget Skaraborgs Städ Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skaraborgs Städ Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Skaraborgs Städ Aktiebolag finns i.

Skaraborgs Städ Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-08-09 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skaraborgs Städ Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Skaraborgs Städ Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skaraborgs Städ Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Skaraborgs Städ Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0506-18850 eller genom brev på följande adress:
Fägrev. 2, 549 41, Moholm

Bolaget skall utföra uppdrag avseende lokal- och inventarievård, fönsterputs, asbetsanering, försäljning av städmaterial och rengöringsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skaraborgs Städ Aktiebolag och det är Pethrus, Pär Fredrik som är född 1968 och har titeln VD, Pethrus, Pär Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Pethrus, Björn Gustav som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Pethrus, Karl Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Leffler, Lennart Johan Björn Gudmar som är född 1940 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor