Fimmersta Trä och Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Fimmersta Trä och Bygg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. Fimmersta Trä och Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Fimmersta Trä och Bygg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556224-6990.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0506-52067 alternativt besöka eller skicka post till Fimmersta Trä och Bygg Aktiebolag på följande adress Fimmerstad Holmen 14, 545 93, Töreboda.

Fimmersta Trä och Bygg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fimmersta Trä och Bygg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Knut Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Karlsson, Maj Ann-Katrin som är född 1960 och har titeln Suppleant , Moberg, Ann-Katrin Matilda som är född 1961 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träemballage, sågade trävaror och skogsprodukter samt diverse byggnadsarbeten och sand- och grustäkt, samt därmed förenlig verksamhet.