Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1983-05-02. Men sedan 1983-01-01 så har Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kanalv. 3, 545 33, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-10925.

Töreboda arbetar för att verksamheter som Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva cykel- och smidesverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Mats Jonas -Andersson, Ulla Karin Heléne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Mats Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ulla Karin Heléne som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Margareta som är född 1934 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor.Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Anderssons Cykel o Smide Aktiebolag är 556228-0676.