Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Töreboda och Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-01-02. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där företaget finns i jobbar för att företag som Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag ska trivas.

Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Töreboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva stenhuggeri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-71152.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag är Finn, Micael Erik Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Finn, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Töreboda Stenhuggeri Aktiebolag har 556236-7382 som sitt organisationsnummer.