SKER Redovisning AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva redovisningsbyråverksamhet, ekonomisk och juridisk konsultverksamhet, såsom bouppteckningar, bokslut och skatteredovisning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SKER Redovisning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är SKER Redovisning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1984-02-10 så skapades SKER Redovisning AB och verksamheten är har F-skattsedel SKER Redovisning AB har haft det sedan 2005-04-14.

SKER Redovisning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-14

556240-2577 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Töreboda.

Just nu är SKER Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med SKER Redovisning AB så går det att nå dem via telefon på 0500-470444 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom SKER Redovisning AB är Holgersson, Stig Börje som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Eva Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .