Älgarås Metallhantverk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556242-4225 är organisationsnummer för företaget Älgarås Metallhantverk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Älgarås Metallhantverk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Älgarås Metallhantverk Aktiebolag finns i.

Älgarås Metallhantverk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-04-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Älgarås Metallhantverk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Älgarås Metallhantverk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Älgarås Metallhantverk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Älgarås Metallhantverk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0506-40190 eller genom brev på följande adress:
V. Långg. 14, 545 72, Älgarås

Bolaget skall tillverka och sälja inredningsdetaljer inom inrednings- och byggnadssektorn, utföra konsultarbeten inom dessa sektorer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Älgarås Metallhantverk Aktiebolag och det är Hermansson, Tulle Sven Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Birgit Anita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,